Missie Visie

Minder energie, meer winst!

Missie

Investosave heeft als missie: energiebesparingen in het bedrijfsleven realiseren en het milieu te ontlasten. Dit doen we door al het onnodige energieverbruik van bedrijven in kaart te brengen, te analyseren en op te lossen. Investosave draagt met zijn dienstverlening en producten bij aan een duurzame ontwikkeling.

Visie

Sinds begin 2009 zijn wij gefocust om het bedrijfsleven bewust te maken van de onnodige verspilling van energie. Wij zijn van mening dat duurzaamheid en in het bijzonder energiebesparing een extra winstmogelijkheid geeft voor elk type bedrijf. Deze winst drukt zich niet alleen uit in kapitaal maar ook in het milieu, samenleving en klimaat. Op deze manier willen wij ons steentje bijdragen aan een duurzamere wereld.

Helaas is duurzaamheid voor de meeste bedrijven niet genoeg om te investeren in energiebesparingen, daarom geven wij advies in energie besparende maatregelen die het beste rendement opleveren en het meest duurzaam zijn.

Samenwerkingen

Voor ons is het belangrijk de samenwerking aan te gaan met bedrijven, organisaties en individuen die zich inzetten voor een duurzamere samenleving. Wij zijn ook van mening dat deze samenwerkingen met leveranciers en producenten van verschillende producten en diensten onze marktpositie zal doen versterken.

Wij zien onze concurrenten dan ook niet als concurrenten maar als collega`s waar we mee willen samenwerken om voor de klant een zo groot mogelijke besparing te realiseren.

sluiten Twitter