Perslucht Lekdetectie

 

Perslucht is één van de duurste vormen van energie. Perslucht lekkages van 25-30% van de capaciteit komen regelmatig voor. Wij sporen deze lekken voor u op. Al met al kunt u eenvoudig zo`n 30% per jaar besparen op de energiekosten van uw persluchtinstallatie.

Door middel van onze ultrasoon lekkagedetector kunnen wij alle lekkage`s van klein tot groot opsporen, labelen en geven wij aan hoeveel het lek u per jaar kost. Met de ultrasone lekkagedetector bent u verzekerd van vooruitstrevende techniek waarmee geen enkele perslucht lekkage onopgemerkt blijft.

Zo heeft u direct inzicht in uw perslucht lekkagekosten en een goede leidraad om uw lekkage`s te verhelpen. Samen met u willen wij de genoemde perslucht lekken vakkundig aanpakken om zo een snelle terugverdientijd te realiseren. De terugverdientijd ligt gemiddeld op 3 maanden!

Rekenvoorbeeld: bij een lek van 1mm in combinatie met een werkdruk van 7 bar en een kWh prijs van €0,10 verspilt u al € 600,- per jaar!

Wilt u meer informatie? Bel dan direct naar: 06-17202000 of neem contact met ons op via het contactformulier op de website. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek.

sluiten Twitter