Energieverbruik Analyse

 

Wij helpen u graag om inzicht te geven in uw energieverbruik. Wij analyseren en zorgen dat u flink gaat besparen. Dit doen wij met de onafhankelijke Investosave Energieverbruik Analyse. (Energiescan)

Wij zijn sterk in het analyseren van energieverbruik voor elke energieverbruikende onderneming. U kunt de analyse naar eigen wensen en behoeften samenstellen. In gezamenlijk overleg wordt bepaald welke analyses voor u relevant zijn.

De meest voorkomende analyses die wij uitvoeren op het gebied van energieverbruik zijn:

  • Verlichting
  • Kantoor en randapparatuur
  • Productiemachines
  • Overig apparatuur en machines

Deze analyses zijn uit te breiden met bijvoorbeeld een energiefactuur controle, perslucht lekdetectie en/of een thermografisch onderzoek. 

Tevens kunnen wij het totale energieverbruik van uw bedrijf in kaart brengen of het energieverbruik van uw productiemachines voor langere tijd meten.

Tijdens deze analyses geven wij het totale verbruik van uw huidige situatie weer. Wij geven aan waar u kunt besparen, hoeveel u kunt besparen en hoe dit gerealiseerd kan worden. Middels onze rapportage maken wij u en uw werknemers bewust van de hoeveelheid energie die onnodig verbruikt wordt.

Om de besparingen te realiseren zullen wij een aantal investeringsvoorstellen doen die onder andere inzicht geven in de terugverdientijd. Wij geven advies en u behoudt de vrijheid om het voorstel te kiezen dat het beste bij u past.

sluiten Twitter