Diensten


Investosave biedt met haar diensten een totaaloplossing op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid. Vanaf de Analyse tot en met de Implementatie fase zijn wij instaat om voor u een maximale besparing te realiseren.

Door gebruik te maken van het door Investosave ontwikkelde stappenplan bieden wij u een helder beeld van onze werkwijze.

Stap 1: Analyseren; De eerste stap naar de oplossing. Hierin brengen wij uw huidige energieverbruik in kaart en gaan wij op zoek naar uw energieverslindende apparaten, lampen en machines.

Stap 2: Rapporteren; Het vastleggen van de analyse. Wij geven u een passende rapportage die een uitstekende leidraad biedt om voor uw organisatie een zo groot mogelijke besparing te realiseren.

Stap 3: Implementeren; De invoering van de oplossingen. In samenspraak met u zoeken wij naar passende en betaalbare oplossingen met snelle terugverdientijden die voor uw organisatie belangrijk zijn om snel en efficiënt te kunnen besparen.

Stap 4: Besparen; Minder uitgeven en verbruiken. Samen met uw werknemers zult u minder energie verbruiken en minder uitgeven aan energiekosten. Dit bespaart u geld en u draagt uw steentje bij aan een beter leefklimaat.

Investosave Diensten:

Perslucht Lekdetectie
Energieverbruik Analyse
Energiefactuur Controle
Thermografisch Onderzoek
Projecten
Subsidie

Heeft u vragen over de verschillende diensten en producten?
Stuur een mail naar info@investosave.nl bel naar 0172 - 616 467 of vul het contactformulier in op de website.

 

sluiten Twitter